Specificațiile acumulatorilori

Ce înseamnă denumirile: 6-DZM-10, 6-DZM-12, 6-DZM-14, 6-DZM-18, 6-DZM-20, 6-DZM-22 sau alte 6-DZM?

"6-DZM-10" este o denumire standard pentru acumulatori "închise, fără întreținere" fabricate special pentru vehiculele electrice.  "6" indică faptul că acumulatorul are 6 celule de 2V, generând astfel o tensiune totală de 12 volți. Partea "D" și "Z" a marcajului "DZM" semnifică utilizarea în vehicule cu motor electric special, iar "M" este versiunea "închisă, fără întreținere". Următorul număr (de ex. 10, 12, 14, etc ...) indică capacitatea acumulatorului (Ah = Ampere). Acumulatorii listați în acest magazin sunt conforme cu acest standard. Acumulatorii nu sunt ACUMULATORI DE ALARMĂ. Acestea pot semana ca si dimensiune dar nu și standardul "DZM".


VELION Acumulatori bicicleta electrica

6-dzm-10 VELION Acumulatori bicicleta electrica6-dzm-12 VELION Acumulatori bicicleta electrica6-dzm-14 VELION Acumulatori bicicleta electrica

6-dzm-36 VELION Acumulatori bicicleta electrica6-dzm-50 VELION Acumulatori bicicleta electrica


După instalarea corectă a acumulatorilor în conformitate cu schema de mai sus, utilizarea corectă este după cum urmează:

1. Acumulatorii trebuie să fie încărcați întotdeauna la temperatura camerei. Temperatura optimă de  utilizare este de 20 grade Celsius.

2. Acumulatorii SLA pot oferi performanțe maxime dacă sunt utilizate într-un așa-numit ciclu lung. Acest lucru se poate realiza dacă nu încărcați acumulatorii după fiecare scurtă “călătorie”, și așteptați până când acestea se descarca la jumătate. De exemplu, dacă indicatorul acumulatorului pentru bicicletă arată patru lumini (1 = 25% 2 = 50% 3 = 75% 4 = 100%), așteptați până când se aprind două lumini. În acest caz, se îndeplinește încărcarea de ciclu lung. Dacă încărcarea se face după fiecare scurtă călătorie, este un ciclu scurt și bateriile își pierd puterea în timp.

3. Fiți atenți întotdeauna la starea soclului de încărcare și a fișei încărcătorului. Elementele TATA și MAMA trebuie să fie întotdeauna conectate corespunzător, contactate corect și masiv. Dacă conectorul de încărcare este slăbit, face scântei NU îl utilizați, poate cauza distrugerea încărcătorul și acumulatorului.

4. Când încărcarea este finalizată, martorul de încărcare este verde. După finalizarea încărcării timpul maxim până când acumulatorii pot rămâne conectați la încărcător este de 3 ore.

5. Păstrați acumulatorii încărcați la temperatura camerei și conectați acestea la bicicletă doar înainte de utilizare.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne scrieți aici «