Filtrare
Tensiune
TOP produse
Ofertă de produse

incarcator bicicleta electrica 36v

Categorie principală >Incarcator bicicleta electrica >incarcator bicicleta electrica 36v

Incarcatoare concepute special pentru biciclete electrice sau alte vehicule electrice, trotinete, scuter, care au baterii acid plumb sau Litiu Ion ( Li-ion ). Comanda un produs nou cu livrare din stoc.


Ordonează după :

175 Lei
Conector
135 Lei
Conectori
175 Lei
Conector
10 Lei
Fuzibila
180 Lei
Conector

Dacă te întrebi cum să îți încarci bicicleta electrică de 36 V, ai venit la locul potrivit. În oferta noastră de accesorii pentru biciclete, îți oferim o gamă diversificată de încărcătoare pentru toate tipurile de biciclete electrice. În plus, poți folosi filtre pentru a găsi rapid încărcătorul potrivit pentru modelul tău de bicicletă. Pe site-ul nostru poți găsi informații detaliate despre fiecare produs și condițiile de cumpărare. De asemenea, poți lua legătura cu noi prin intermediul paginii de contact pentru orice întrebări sau nelămuriri ai avea. Suntem mereu la dispoziția ta pentru a te ajuta să îți alegi accesoriile favorite și pentru a-ți oferi cele mai bune condiții de achiziție. Încărcătoarele noastre sunt proiectate și testate pentru a fi compatibile cu toate tipurile de biciclete electronice de 36 V, astfel încât să te poți bucura de experiența de pedalare în cel mai înalt confort.

Recomandare: Înainte de achizitionarea unui încărcător pentru bicicletă electrică trebuie să identificati următoarele date: tensiunea de lucru al bicicletei electrice (Volt), care poate fi de 24V, 36V, 48V sau  chiar 60V, dar si tipul acumulatorilor (plumb-acid cu gel sau Li-ion (Litiu Ion)). Conectorul încărcătorului poate fi de mai multe tipuri. În magazinul  nostru puteți alege din mai multe tipuri de conectori. Nu uitați să verificați soclul de încărcare (priza), nu numai pentru forma mufei dar și pentru polaritatea firelor. Dacă constatați orice defect la soclu, (afumat, in scurt), atunci puteti comanda de la noi și un soclu de încărcare nou.

Încărcătoare pentru biciclete electrice 36V

Livrare prin curier pe tot teritoriul țării.

Velion.ro


Creare magazin online