Încărcător bicicletă electrică 48v

Alegerea unui încărcător 48 V adecvat pentru bicicleta electrică cu acumulatori de 48V. SLA sau Li-ion, este esențial pentru menținerea performanței și durabilității acestora. Optează pentru un încărcător cu specificații compatibile, care oferă protecții împotriva supratensiunii, supracurentului și supraincarcării. Investiția într-un încărcător de calitate este esențială pentru o experiență de pedalare electrică fără griji și pentru a asigura o alimentare eficientă și sigură a bicicletei tale.

Livrare in 2-5 zile lucrătoare!

 


7produse 17

Incarcator bicicleta electrica 48V 3.0A acid plumb

Disponibil
175 Lei

Incarcator bicicleta electrica 48V 1,8A Li-ion

180 Lei

Incarcator bicicleta electrica 48V 1.8A SLA

150 Lei

Siguranta fuzibila 5A (rotunda)

Disponibil
10 Lei

Incarcator bicicleta electrica 48V 1,8A conector in doi poli rotund

150 Lei

Incarcator Roller 48V 2A Li-ion

180 Lei

Aici gasiți acumulatori 48V

 

Dacă ai o bicicletă electrică de 48v și ai nevoie de un încărcător 48V de calitate pentru a o menține mereu gata de pedalat, atunci ai ajuns la magazinul potrivit. În oferta noastră de accesorii și încărcătoare pentru biciclete electrice, îți oferim produse de cea mai înaltă calitate, testate și garantate pentru a fi compatibile cu toate modelele de biciclete și scutere electrice de 48v. Pe site-ul nostru poți găsi informații detaliate despre fiecare produs și condițiile de cumpărare, iar prin intermediul paginii de contact ne poți întreba orice nelămurire ai avea. Folosind filtrele disponibile pe site, poți găsi rapid încărcătorul potrivit pentru bicicleta ta, iar plata se poate realiza rapid și în siguranță, prin intermediul unor metode convenabile de plată. În plus, oferim și garanție pentru produsele achiziționate și ne asigurăm că fiecare încărcător are pini și mufa adecvate pentru a se potrivi perfect cu bicicleta ta electrică. Comandă acum încărcătorul tău preferat și beneficiază de transport rapid și de o experiență de pedalat întotdeauna în cea mai bună formă.

Recomandare: Înainte de achizitionarea unui încărcător pentru bicicletă electrică trebuie să identificati următoarele date: tensiunea de lucru al bicicletei electrice (Volt), care poate fi de 24V, 36V, 48V sau  chiar 60V, dar si tipul acumulatorilor (plumb-acid cu gel sau Li-ion (Litiu Ion)). Conectorul încărcătorului poate fi de mai multe tipuri. În magazinul  nostru puteți alege din mai multe tipuri de conectori. Nu uitați să verificați soclul de încărcare (priza), nu numai pentru forma mufei dar și pentru polaritatea firelor. Dacă constatați orice defect la soclu, (afumat, in scurt), atunci puteti comanda de la noi și un soclu de încărcare nou.

Încărcătoare pentru biciclete electrice 48V

Livrare prin curier pe tot teritoriul țării.

Velion.ro