Filtrare
Tensiune
TOP produse
Ofertă de produse

Incarcator bicicleta electrica 48v

Categorie principală >Incarcator bicicleta electrica >Incarcator bicicleta electrica 48v

Incarcatoare concepute special pentru biciclete electrice sau alte vehicule electrice, trotinete, scuter, care au baterii acid plumb sau Litiu Ion ( Li-ion ). Comanda un produs nou cu livrare din stoc.

 


Ordonează după :

175 Lei
Conector
180 Lei
Conector
150 Lei
Conector
10 Lei
Fuzibila
150 Lei
Conectori
180 Lei
Conector

Dacă ai o bicicletă electrică de 48v și ai nevoie de un încărcător de calitate pentru a o menține mereu gata de pedalat, atunci ai ajuns la magazinul potrivit. În oferta noastră de accesorii și încărcătoare pentru biciclete electrice, îți oferim produse de cea mai înaltă calitate, testate și garantate pentru a fi compatibile cu toate modelele de biciclete și scutere electrice de 48v. Pe site-ul nostru poți găsi informații detaliate despre fiecare produs și condițiile de cumpărare, iar prin intermediul paginii de contact ne poți întreba orice nelămurire ai avea. Folosind filtrele disponibile pe site, poți găsi rapid încărcătorul potrivit pentru bicicleta ta, iar plata se poate realiza rapid și în siguranță, prin intermediul unor metode convenabile de plată. În plus, oferim și garanție pentru produsele achiziționate și ne asigurăm că fiecare încărcător are pini și mufa adecvate pentru a se potrivi perfect cu bicicleta ta electrică. Comandă acum încărcătorul tău preferat și beneficiază de transport rapid și de o experiență de pedalat întotdeauna în cea mai bună formă.

Recomandare: Înainte de achizitionarea unui încărcător pentru bicicletă electrică trebuie să identificati următoarele date: tensiunea de lucru al bicicletei electrice (Volt), care poate fi de 24V, 36V, 48V sau  chiar 60V, dar si tipul acumulatorilor (plumb-acid cu gel sau Li-ion (Litiu Ion)). Conectorul încărcătorului poate fi de mai multe tipuri. În magazinul  nostru puteți alege din mai multe tipuri de conectori. Nu uitați să verificați soclul de încărcare (priza), nu numai pentru forma mufei dar și pentru polaritatea firelor. Dacă constatați orice defect la soclu, (afumat, in scurt), atunci puteti comanda de la noi și un soclu de încărcare nou.

Încărcătoare pentru biciclete electrice 48V

Livrare prin curier pe tot teritoriul țării.

Velion.ro


Creare magazin online