Încărcător bicicletă electrică

Încărcătoare pentru biciclete electrice

 

Alegerea unui încărcător potrivit pentru bicicleta electrică este esențială pentru menținerea performanței și durabilității bateriei. Optează pentru un unul cu specificații compatibile cu tensiunea și capacitatea bateriei tale (24V, 36V, 48V, 60V etc.). Asigură-te că este certificat și oferă protecții împotriva supratensiunii, supracurentului și supraincarcării pentru a prelungi viața bateriei și a asigura siguranța în timpul procesului de încărcare.

 

Aici gasiți acumulatori compatibili


Dacă ai nevoie de un încărcător potrivit pentru bicicleta ta electrică, asigură-te că îndeplinește condițiile necesare pentru a fi compatibil cu modelul tău de bicicletă. Încărcătoarele noastre sunt testate și verificate înainte de a fi puse în vânzare, astfel încât poți avea încredere în calitatea produselor noastre. În plus, poți beneficia de avantajele livrării la domiciliu, în cel mai scurt timp posibil. Indiferent de tipul de accesorii de care ai nevoie, suntem aici pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești experiența de pedalare pe bicicleta electrică. În cazul în care nu găsești ceva pe site-ul nostru, nu ezita să ne contactezi pentru a vedea dacă îl putem obține pentru tine.


Recomandare: Înainte de achizitionarea unui încărcător pentru bicicletă electrică trebuie să identificati următoarele date: tensiunea de lucru al bicicletei electrice (Volt), care poate fi de 24V, 36V, 48V sau  chiar 60V, dar si tipul acumulatorilor (plumb-acid cu gel sau Li-ion (Litiu Ion)). Conectorul încărcătorului poate fi de mai multe tipuri. În magazinul  nostru puteți alege din mai multe tipuri de conectori. Nu uitați să verificați soclul de încărcare (priza), nu numai pentru forma mufei dar și pentru polaritatea firelor. Dacă constatați orice defect la soclu, (afumat, in scurt), atunci puteti comanda de la noi și un soclu de încărcare nou.

Încărcătoare pentru biciclete electrice de 24V, 36V, 48V și 60V.

Livrare prin curier pe tot teritoriul țării.

Velion.ro