Încărcător bicicletă electrică 24v

Alegerea unui încărcător potrivit pentru bicicleta electrică cu o baterie de 24V este esențială pentru menținerea performanței și durabilității acesteia. Optează pentru un încărcător cu specificații compatibile, asigurându-te că oferă protecții împotriva supratensiunii, supracurentului și supraincarcării. Investiția într-un încărcător de calitate este esențială pentru o experiență de pedalare electrică fără griji și fără probleme legate de alimentarea cu energie a bicicletei tale.


6product 16

Incarcator 24V 5A pentru acumulatori cu capacitatea 30-50Ah

205 Lei

Incarcator 24V Li-ion 1,6A bicicleta electrica

Available for order
165 Lei

Incarcator bicicleta electrica 24V 1,6A SLA

Available for order
135 Lei

Siguranta fuzibila 5A (rotunda)

Available for order
10 Lei

Incarcator Roller 24V 1,6A Li-ion

Available for order
165 Lei

Aici găsiți acumulatori de 24V

Dacă te întrebi cum să îți încarci bicicleta electrică de 24 V, avem soluția perfectă pentru tine. În oferta noastră de accesorii pentru biciclete, îți oferim încărcătoare de calitate superioară pentru toate modelele de biciclete electrice. De asemenea, poți lua legătura cu noi prin intermediul paginii de contact pentru orice întrebări sau nelămuriri ai avea. Pe lângă încărcătoare, avem și alte accesorii, precum baterii și alte componente pentru bicicletele electrice. Fie că ești un ciclist experimentat sau începător, îți garantăm că acest produs este esențial pentru orice posesor de bicicletă electrică de 24 V și că vei fi mulțumit de performanța sa


Recomandare: Înainte de achizitionarea unui încărcător pentru bicicletă electrică trebuie să identificati următoarele date: tensiunea de lucru al bicicletei electrice (Volt), care poate fi de 24V, 36V, 48V sau  chiar 60V, dar si tipul acumulatorilor (plumb-acid cu gel sau Li-ion (Litiu Ion)). Conectorul încărcătorului poate fi de mai multe tipuri. În magazinul  nostru puteți alege din mai multe tipuri de conectori. Nu uitați să verificați soclul de încărcare (priza), nu numai pentru forma mufei dar și pentru polaritatea firelor. Dacă constatați orice defect la soclu, (afumat, in scurt), atunci puteti comanda de la noi și un soclu de încărcare nou.

Încărcătoare pentru biciclete electrice 24V

Livrare prin curier pe tot teritoriul țării.

Velion.ro