Acumulator / Baterie bicicleta electrica 48v

6product 16

Siguranta fuzibila 30A

Available for order
19 Lei

Când vine vorba de baterii pentru biciclete electrice, este important să alegeți un produs de înaltă calitate care să vă ofere performanță și fiabilitate pe termen lung. La noi, puteți găsi baterii pentru biciclete electrice de 48V, cu o capacitate de peste 20Ah și celule de înaltă calitate, care vă vor oferi o putere mare de peste 1000W. Împreună cu bateriile noastre pentru biciclete electrice, sau baterie scuter electric 48V, puteți găsi o gamă largă de accesorii, cum ar fi încărcătoarele, care sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru a afla mai multe despre descrierea produselor noastre și pentru a comanda, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau prin e-mail. Vă garantăm transportul rapid și sigur, astfel încât să puteți începe să utilizați bateria nouă pentru bicicleta electrică în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pe siteul nostru, puteți găsi informații detaliate despre capacitatea și curentul bateriei pentru bicicleta electrică, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru nevoile dvs.


Recomandare: 
Când schimbați acumulatorii la bicicleta electrică, schimbați toți acumulatorii nu numai cele defecte, și cablurile cu conectori. Înainte de schimbarea acumulatorilor verificați încărcătorul bicicletei electrice. Montarea acumulatoriilor trebuie efectuat într-un service autorizat  pentru ca sa beneficiați de garanție. Un acumulator de bicicletă electrică bine montat și întreținut poate funcționa optim chiar și 4-5 ani. 


Acumulatori / Baterii 48v ciclici pentru bicicletă electrică din stoc. Livrare la domiciliu în toată țara. Capacități de 7Ah, 9Ah, 10Ah, 12Ah, 14Ah, 18Ah, 22Ah. În oferta noastra de acumulatori ciclici pentru biciclete electrice găsiți exclusiv acumulatori pentru vehicule electrice. Feriți-vă de cheltuieli inutile și cumpărați numai produse de calitate de la producători de încredere.

 

VELION.RO


 

 

Acumulator bicicleta electrica 48v / Baterie 48v bicicleta

Acumulator / baterie Litiu Ion ( Li-Ion) bicicletă electrică la 48V

 

6-DZM-10, 6-DZM-12, 6-DZM-14, 6-DZM-18, 6-DZM-20, 6-DZM-22